Bioveliss – udtalelser, pris, hvor kan det købes

Mister Stress, Tabe Vægt

Vidste du, at stress er skrue med din fysiske sundhed, krop og vægt?

Hvis du bebrejde dig selv bioveliss for ikke at være din perfekte vægt,” stop. Det er ikke din skyld. Snarere, den måde vores kroppe er programmerede til at håndtere stress, der er problemet.

Den kortisol frigives, når vi er stresset, stiger vores lyster og fører til overspisning eller dårlige valg af fødevarer. Ikke din viljestyrke ud af vinduet, når du er stresset? Derefter, på toppen af det, cortisol gør at vores organer holde på fedtet. Løsningen er ikke ekstreme slankekure, som forårsager mere stress, men at vide, hvordan til stop stress-reaktioner.

Bioveliss – Danmark, komposition, kommentarer, fup

De fleste mennesker bioveliss er drevet til at spise komfort fødevarer, når du er stresset, selv om de ikke er sultne. Og komfort fødevarer er normalt high-fat, sukkerholdige eller salte fødevarer. Du kan Danmark spise alt, hvad der er inden for rækkevidde til at fylde en følelsesmæssig har brug for, eller cruising til den nærmeste fastfood-vinduet, fordi du har ikke tid til at handle og lave mad et sundt måltid.

Så her er hvordan man kan stoppe stress i dens spor.

Dyb vejrtrækning er noget, Danmark du kan prøve i dette øjeblik, og det tager kun et minut at gøre. Det er så simpelt, at det vil forbløffe dig.

Tage en Pause og trække vejret

Læg dine hænder på maven under bioveliss din navle komposition, og føler, at det stiger og falder med din ånde. Vi har ofte trække vejret meget overfladisk eller endda holde vejret, når vi er stressede. Enkel dybt maven vejrtrækning kan både ro frigivelse af stress kemikalier i kroppen og ilte dine celler.

Prøv denne kombination af ånde og fokuseret opmærksomhed kaldet Piko-piko vejrtrækning…

“Piko-piko vejrtrækning komposition er en særlig Hawaii vejrtrækning teknik, der samtidigt slapperbioveliss af og giver energi kroppen,” siger Dr. Serge Kahili King, en Hawaii shaman, der har specialiseret sig i sind/krop-healing. Bruger shamanistiske fup teknikker og chakra farver, forestil dig at trække vejret i lyse gule energi fra solen ind i dit Solar Plexus eller kommentarer navlen området og vejrtrækning ud af din stress. Eller trække bioveliss på inspiration fra himlen, visualisering, violette eller hvide lys, der kommer ind med åndedrættet gennem Kronen Chakra, og udånder din stress ved at trække vejret med opmærksomhed på bunden af dine fødder.

“Jeg ved, jeg ved, det virker næsten for simpelt,” siger Dr. King. “Men det virker.”

Prøv denne teknik bioveliss lige nu, og slappe af ind i din dag… vælge de fødevarer, der vil hjælpe dig med at nå dit kommentarer perfekte krop, vægt, ikke sabotere dine mål.

Chakra Energi Fødevarer

Så hvad skal du spise? For det første se, hvor stress er, der påvirker din krop, og som chakra center, behov for fup at blive styrket. At lære mere om chakra system kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke fødevarer DU bioveliss personligt har brug for at TILFØJE til at passe dig selv, forvise stress, og hjælpe dig med at opnå din optimale vægt.

Bioveliss – udtalelser, forum, anmeldelse, bivirkninger

Er din økonomi i problemer? Føler du dig usikker? Har du brug for at udføre bedre på arbejde og få at hæve eller fremme? Styrke din Root eller 1. Chakra.

Ønsker du at krydre dit sexliv eller føler udtalelser sig mere passionerede og kreative? Fjerne blokeringen af din Sakral eller 2 Chakra.

Ønsker du at føle sig mere selvsikker og stærk i at nå dine mål? Styrke dit Solar Plexus ‘eller’ 3. Chakra.

Ønsker du at føle sig mere udtalelser kærlighed, være i stand til at tilgive fortiden klager, og at skabe en bedre bioveliss forbindelse med din ægtefælle, børn, venner og kollegaer? Arbejde på din 4th eller Hjerte Chakra.

Bange for at tale offentligt? Ønsker at være i stand til at udtrykke din sandhed og blive forstået? Balance din 5th eller Hals Chakra.

Ønsker du mere inspiration til, hvilken vej, du skal tage i livet? Ønsker du at øge din intuition og psykiske evner? Åben dine 6. eller Tredje Øje Chakra.

Ønsker du at føle sig ét med alt der er? Mere ro, harmoni og forbindelse til ånden? Arbejde på din 7th eller Krone Chakra.

Chakraerne er de syv anmeldelse grundlæggende energi centre i kroppen. Hvert chakra er forbundet med en anden farve, så spiser fødevarer i den farve chakra, du vil gerne balance, bioveliss er en nem måde at starte på. For eksempel rødt kød eller røde æbler til jorden dit Rod Chakra, eller laks og orange grøntsager eller frugt til at hjælpe med at afbalancere din Sakral Chakra.

Du kan kombinere alle dine chakras forum ved at spise en regnbue af farver: den Root Chakra er forbundet med farven Rød, den Sakral Chakra med Appelsin -, Solar Plexus Chakra bioveliss med gule anmeldelse, Hjerte Chakraet med grøn, Hals Chakra med lys Blå, det Tredje Øje Chakra med Indigo (mørk blå), og Kronen Chakra med Violet eller Hvid.

Dyb vejrtrækning, når forum du er stresset, kombineret med at spise mere fast føde i regnbuens bioveliss farver (der ikke er bioveliss forarbejdet eller pakket levnedsmiddel), vil hjælpe du føler dig både mere bivirkninger ro og mere energi. Og når du slipper den overskydende stress, og gøre mere bevidst valg af fødevarer, vil du føle og se bedre ud.

Effekten af Motion Varighed på Fedt Tab

Længden af din træning bout er godt kendt for at have en dybtgående indvirkning på, hvor meget fedt du forbrænder under og efter din træning. Når vi diskuterer post-arbejder bivirkninger bioveliss fedtforbrænding, vi er virkelig hentyder til EPOC (eller excess post exercise oxygen consumption), som er det antal kalorier, din krop forbrænder for at komme tilbage til en hviletilstand.

Bioveliss – hvordan man bruger, ingredienser, kontraindikationer, effekt

Forskning konsekvent rapporter om, at en direkte sammenhæng mellem varighed af motion og EPOC. I en undersøgelse, at kvinderne blev bedt om at gå på et løbebånd på 70% VO2max i 20, 40 og 60 minutter. Forfatterne rapporterede en betydeligt højere og længere EPOC efter 60 minutters varighed løbebånd bioveliss træning. De hvordan man bruger værdier, der var 8,6 liter ilt (43 kalorier), 9.8 liter ilt (49 kalorier) og 15,2 liter ilt (76 kalorier) for 20-, 40 – og 60 minutters varighed, hhv.

En anden undersøgelse har undersøgt effekter på EPOC af motion varighed (30, 45 og 60 minutter) på 70% VOmax.

De rapporterede, EPOC værdier på 6,6 liter ilt (33 kalorier i løbet af 2 timer), 14.9 liter ilt (74.5 kalorier over 3.4 timer) og 33 liter ilt (165 kalorier over 7.6 timer) til en varighed på 30, 45 og 60 minutter, bioveliss henholdsvis. Forskerne konkluderede, at øget motion varighed markant stigning i de samlede EPOC.

I en lignende bioveliss undersøgelse, fag, der udøves i 20, 40 og 80 minutter i 70% VO2max og havde EPOC værdier 11,1 L (55.5 kalorier), 14.7 L (73.5 kalorier) og 31.9 L (159.5 kalorier) for hver varighed, hhv.

Studier har også undersøgt effekten af en kombination af høj intensitet øvelse med endnu længere varighed. Maehlum bioveliss og kolleger rapporterede om et EPOC af 26 L (130 kalorier) efter 80 minutter af cykling på 70% VO2max i otte mænd og kvinder. Hertil kommer, at hvordan man bruger de emner’ VO2 var der stadig forhøjet med gennemsnitligt 5% i 24 timer efter motion!

I undersøgelser bioveliss af EPOC følgende kortere varighed motion, resultaterne er meget forskellige. Men ingredienser husk, at de 2 følgende undersøgelser anvendes meget moderat motion intensiteter. I en af disse undersøgelser, en meget lav EPOC gennemsnit på 3,1 L (15.5 kalorier) blev observeret efter 30 minutters cykling på blot 60%-65% VO2max. Og i kontraindikationer en anden effekteffekt undersøgelse, Sedlock og kolleger fandt, at det gennemsnitlige EPOC efter 20 minutters motion på 75% af VO2max var kun 6.2 L (31 kalorier).

Så jeg er temmelig sikker på, bioveliss at du nu kan se, at et overvældende antal undersøgelser konkluderer, at motion varighed ingredienser kan stærkt påvirke EPOC, der kan bioveliss bidrage væsentligt til den samlede kalorie effekt udgifter. Så hvis du ønsker at brænde end at skrue op for intensiteten af din træning og jo længere du kan holde til den kontraindikationer intensitet, jo bedre.

Bioveliss – pris, online, hvor kan det købes, apotek

Runners – Hvordan at Varme Rigtigt Op

Nøgleord: løbere, køre, bioveliss køre, statisk udspænding, dynamisk udspænding, warm-up, aerob aktivitet, muskler, træning

Har du strække før din kører? Hvis det er bioveliss tilfældet, så er du nødt til at betale meget opmærksom på, hvad jeg siger.

Uanset om du kører eller arbejder bare ud, pris det er altid anbefales, at gemme dine statisk bioveliss udspænding (dvs. holding a strækker sig over en længere periode) efter din træning eller løb. I stedet, før din aktivitet, du vil varme din krop op. Hvorfor i alverden vil du ønsker at begynde at løbe hurtigt eller løfte vægte, hvis dine muskler er bioveliss kolde og stramme? Det er derfor, vi varmt-op – for at varme op i vores muskler, gøre dem mere elastiske, og forberede kroppen til den kommende aktivitet.

FÅ DIN KROP VARME

En god varm-up starter altid med flere minutter af lys aerob aktivitet såsom jogging. Formålet bioveliss med denne komponent er at få blodet flyder og øge kroppens pris kernetemperatur. Lyset aerobic opvarmning bør vare 5-10 minutter og omfatter en bred vifte af bevægelse mønstre, ikke bare kører.

For eksempel kan du starte med et par minutters jogging og derefter gøre nogle butt spark, høje knæ, springer, arm cirkler, lateral blander, cariocas, og så meget mere. Ideen er at forberede din bioveliss kroppens led og online muskler for forskellige intervaller af bevægelse, så de klarer sig bedre og er mindre tilbøjelige til at skade.

FLYT DINE MUSKLER, IKKE STRÆKKE DEM

Når din krop er varmere (du bør rent faktisk have en lille smule sved, der foregår på dette punkt), det bioveliss er tid til at tage apotek dine muskler gennem serier af bevægelse – ikke holde online dem i strakt position for lange perioder tid!!!

Igen, dette er, hvor de fleste mennesker går bioveliss galt. I stedet for dynamisk udspænding, bioveliss de går lige ind og holde forskellige strækninger (efter opvarmning deres krop op) til at forlænge deres muskler og i det væsentlige køling ned på deres krop. Det er apotek kontra-produktive, og “den gamle skole” på vej til uddannelse.

Dynamisk udstrækning er, hvad du ønsker at gøre på dette tidspunkt. Denne type strækker kræver, at du udfører de bioveliss bevægelser, der yderligere varme dine muskler, mens du tager dem hvor kan det købes intervaller af bevægelse, der vil blive udført i løbet af dit løb eller sport.

Nogle af mine bioveliss favorit dynamisk strækninger omfatter lunge gåture, Y squats, tommer, orme, butt spark, og mange flere, som jeg ikke engang har et navn for. Så derfor har jeg sat sammen denne video bioveliss for at hjælpe dig ud med et par grundlæggende dem, der vil gøre din krop hvor kan det købes mere fleksibel og klar til dit løb eller træning. Nyde!

LEAVE A REPLY