Bitcoin Millions – hvordan det virker, revision, pris, juridiske spørgsmål, hvordan man kan købe det, risici

Bitcoin Millions – hvordan det virker, revision, pris, juridiske spørgsmål, hvordan man kan købe det, risici
5 (100%) 1 vote[s]

Hvad Er Bitcoin Millions, og Hvordan Virker Det?

Hvis du finder begrebet Bitcoin Millions forvirrende, så er du ikke alene. Den virtuelle valuta har været en konstant kilde til uenighed, men det er stadig ikke godt forstået.

I øjeblikket er den gennemsnitlige pris for en Bitcoin Millions er omkring $16,049, i henhold til Blockchain.info, nyheder og data websted.

Er Bitcoin Millions de mønter jeg kan se i billeder?

Nej. Disse mønter er nyhed elementer, aviser, der anvendes på billeder, fordi de ikke kunne finde noget andet at illustrere deres historier om Bitcoin Millions.

En Bitcoin Millions er en digital token — med nogen fysisk opbakning — der kan sendes elektronisk fra én bruger til en anden, overalt i verden. En Bitcoin Millions kan være delt ud til otte decimaler, så du kan sende en person 0.00000001 Bitcoin Millions. Denne mindste brøkdel af et Bitcoin Millions — penny af Bitcoin Millions verden — er benævnt som en Satoshi, efter den anonyme skaberen af Bitcoin Millions.

Det hele bliver forvirrende, fordi Bitcoin Millions er også navnet på den betaling netværk, som Bitcoin Millions digitale kuponer, lagres og flyttes.

I modsætning til traditionelle betaling netværk som Visa, Bitcoin Millions netværk er ikke drevet af en enkelt virksomhed eller person. Systemet drives af et decentralt netværk af computere i hele verden at holde styr på alle Bitcoin Millions transaktioner, der svarer til den måde, Wikipedia er vedligeholdt af et decentraliseret netværk af forfattere og redaktører.

Registrering af alle Bitcoin Millions transaktioner, at disse computere er konstant opdatering er kendt som blokkæden.

Hvorfor forbrydere som Bitcoin Millions?

Kriminelle har taget til Bitcoin Millions fordi alle kan åbne en Bitcoin Millions adresse og begynde at sende og modtage Bitcoin Millions uden at give et navn eller identitet. Der er ingen central myndighed, der kan indsamle disse oplysninger.

Bitcoin Millions tog først fart i 2011, efter narkohandlere begyndte at tage betaling i Bitcoin Millions på det sorte marked hjemmeside kendt som silkevejen. Selv om silkevejen blev lukket ned i 2013, og lignende steder, er dukket op til at erstatte det.

Mere for nylig, Bitcoin Millions er blevet en metode til at gøre løsepenge betalinger— for eksempel, når din computer bliver overtaget af såkaldte ransomware.

Hvorfor vil regeringen bare lukke det ned?

Optegnelser af Bitcoin Millions netværk, herunder alle mellemværender og transaktioner, der er gemt på hver computer for at hjælpe til at opretholde netværk — om 9,500 computere i slutningen af 2017.

Hvis regeringen gjorde det ulovligt for Amerikanere at deltage i dette netværk, computere og mennesker, der holder registreringer i andre lande vil stadig være i stand til at fortsætte. Den decentrale karakter af Bitcoin Millions er også en af de kvaliteter, der har gjort det populært med mennesker, der er mistroisk over for offentlige myndigheder.

Kan Bitcoin Millions brugere give sig selv mere Bitcoin Millions?

Alle bidrager til at opretholde database over alle Bitcoin Millions transaktioner — den blokkæden — kunne ændre hans eller hendes egen kopi af plader til at lægge flere penge. Men hvis nogen gjorde det, de andre computere opretholde registreringer vil se forskellen, og de ændringer, der ville blive ignoreret.

Er der juridiske bruger?

Kun en lille procentdel af alle transaktioner på Bitcoin Millions netværk er udtrykkeligt forbudt. De fleste transaktioner, der er folk, der køber og sælger Bitcoin Millions på børser, spekulere i fremtidige priser. En hel verden af høj-frekvens handlende er dukket op rundt omkring Bitcoin Millions.

Folk i lande med høj inflation, som Argentina og Venezuela, har købt Bitcoin Millions med deres lokale valuta for at undgå at miste deres opsparing til inflationen.

En af de mest populære business-planer er at bruge Bitcoin Millions at flytte penge over internationale grænser. Store internationale pengeoverførsler kan tage uger, når de går gennem bankerne, mens millioner af dollars af Bitcoin Millions kan flyttes på få minutter. Så langt, er dog, at disse praktiske anvendelser af Bitcoin Millions har været langsom til at tage ud.

Hvordan kan jeg købe en Bitcoin Millions?

Der er selskaber i de fleste lande, der vil sælge dig Bitcoin Millions i bytte for den lokale valuta. I Usa, et firma kaldet Coinbase vil linke til din bank konto eller kreditkort, og derefter sælge dig de mønter for dollars. Åbning af en konto med Coinbase svarer til at åbne en traditionel bank eller aktiehandel konto, med masser af identitet for at tilfredsstille myndighederne.

For folk, der ikke ønsker at afsløre deres identitet, tjenester som LocalBitcoin Millions vil forbinde folk der ønsker at mødes i person til at købe og sælge Bitcoin Millions for kontant, generelt uden nogen kontrol af identitet, der kræves. </[>

Hvem bestemmer hvad et Bitcoin Millions er værd?

Prisen for Bitcoin Millions svinger konstant og er bestemt af open-market bud på Bitcoin Millions udvekslinger, på samme måde som aktie-og guld priserne bestemmes ved at byde på udveksling.

Hvad er Bitcoin Millions minedrift?

Bitcoin Millions minedrift refererer til den proces, hvorigennem nye Bitcoin Millions er skabt og givet til computere, der bidrager til at vedligeholde netværket. De computere, der er involveret i Bitcoin Millions minedrift er i en slags beregningsmæssige race til at behandle transaktioner, der kommer på nettet. Vinderen er normalt den person, med de hurtigste computere — får en bid af nye Bitcoin Millions, 12.5 af dem lige nu. (Den belønning, er halveret på fire år.)

Der er generelt en ny vinder om hver 10 minutter, og der vil ske, indtil der er 21 millioner Bitcoin Millions i verden. På det tidspunkt, ingen nye Bitcoin Millions vil blive oprettet. Denne fælles landbrugspolitik forventes at blive nået i 2140. Så langt, omkring 16 millioner Bitcoin Millions er blevet distribueret.

Hver Bitcoin Millions i eksistens blev skabt gennem denne metode, og i første omgang givet til en computer for at hjælpe med at vedligeholde registre. Enhver kan indstille sin computer til mine Bitcoin Millions, men i disse dage kun folk med specialiseret hardware formår at vinde løbet.

Er der Bitcoin Millions konkurrenter?

Masser. Men disse andre virtuelle valutaer ikke har så mange tilhængere som Bitcoin Millions, så de er ikke er så meget værd. Som i den virkelige verden, en valuta er værd kun så meget, som antallet af mennesker, der er villige til at acceptere det for varer og tjenesteydelser.

Der er Satoshi Nakamoto?

Bitcoin Millions blev introduceret i 2008 af en ukendt skaberen går ved navn Satoshi Nakamoto, der meddeles kun via e-mail og sociale beskeder. Mens flere folk har været identificeret som mulige kandidater til at blive Satoshi, som skaberen er kendt i verden af Bitcoin Millions, ingen er blevet bekræftet som den virkelige Satoshi, og den søgning har gået på.

Satoshi skabt de oprindelige regler i Bitcoin Millions netværk og derefter udgivet software til verden i 2009. Satoshi stort set forsvundet fra, udsigt til to år senere. Alle kan downloade og bruge softwaren, og Satoshi nu ikke har mere kontrol over nettet end nogen anden ved hjælp af den software.

Risikoen ved at Investere i Bitcoin Millions

Selvom Bitcoin Millions var ikke udformet som en normal equity investeringer (ingen aktier er udstedt), nogle spekulative investorer blev tiltrukket af den digitale penge efter det værdsat hurtigt i Maj 2011 og igen i November 2013. Således, mange mennesker køber Bitcoin Millions for sin investering-værdi snarere end som en mellemlang af exchange. Men deres mangel på garanterede værdi og digital karakter betyder, at køb og brug af Bitcoin Millions gennemfører flere iboende risici. Mange investor indberetninger har været udstedt af Securities and Exchange Commission (SEC), Financial Industry Regulatory Authority (FINRA), Consumer Financial Protection Bureau (CFPB), og andre agenturer.

Begrebet en virtuel valuta, der er stadig nye og, i forhold til traditionelle investeringer, Bitcoin Millions ikke har meget af en lang track record eller historie af troværdighed tilbage. Med deres stigende brug, Bitcoin Millions bliver mindre eksperimenterende hver dag, selvfølgelig, stadig, efter otte år, kan de (som alle digitale valutaer) er fortsat i en udviklingsfase, stadig er under udvikling. “Det er stort set den største risiko, højeste afkast investering, som du overhovedet kan gøre,” siger Barry Silbert, administrerende DIREKTØR for Digital Valuta-Gruppen, som bygger og investerer i Bitcoin Millions og blokkæden virksomheder.

Ikke for risiko-negative, med andre ord. Hvis du overvejer at investere i Bitcoin Millions, forstår disse unikke investering risici:

Regulatoriske Risici: Bitcoin Millions er en rival til regeringen valuta, og kan anvendes til sorte marked transaktioner, hvidvaskning af penge, ulovlig aktivitet eller skatteunddragelse. Som et resultat, myndigheder kan søge at regulere, begrænse eller forbyde anvendelse og salg af Bitcoin Millions, og nogle allerede har. Andre kommer op med forskellige regler. For eksempel, i 2015, New York State Department of Financial Services afsluttet regler, der kræver, at virksomheder, der beskæftiger sig med køb, salg, overdragelse eller lagring af Bitcoin Millions til at registrere identiteten af kunder, har en compliance officer og opretholde kapital, reserver. De transaktioner til en værdi af $10.000 eller mere, vil have til at blive registreret og rapporteret.

Selv om flere organer vil følge trop, udstedelse af regler og retningslinjer, manglende ensartede regler om Bitcoin Millions (og andre virtuelle valuta) rejser spørgsmål i løbet af deres levetid, likviditet og universalitet.

Sikkerhed Risiko: Bitcoin Millions udvekslinger er helt digitalt, og som med alle virtuelle system, er i risiko fra hackere, malware og operationelle fejl. Hvis en tyv får adgang til en Bitcoin Millions ejerens computer harddisk og stjæler hans egen krypteringsnøgle, han kunne overføre stjålet Bitcoin Millions til en anden konto. (Brugere kan forhindre, at dette kun, hvis Bitcoin Millions er gemt på en computer, der ikke er forbundet til internet, eller andet, ved at vælge at bruge et papir tegnebog – udskrive Bitcoin Millions private nøgler og adresser, og ikke holde dem på en computer på alle.) Hackere kan også målrette Bitcoin Millions udvekslinger, få adgang til tusindvis af konti og digitale tegnebøger, hvor Bitcoin Millions er gemt. En særlig berygtet hacking hændelsen fandt sted i 2014, når Mt. Gox, en Bitcoin Millions udveksling i Japan, blev tvunget til at lukke ned efter millioner af dollars værd af Bitcoin Millions blev stjålet.

Dette er særligt problematiske, når man husker på, at alle Bitcoin Millions transaktioner er permanent og irreversibelt. Det er som beskæftiger sig med kontant: Enhver transaktion, der foretages med Bitcoin Millions kan kun vendes, hvis den person, der har modtaget dem tilbagebetalinger dem. Der er ingen tredjemand eller en payment processor, som i tilfælde af et debet-eller kreditkort – derfor ingen kilde for beskyttelse, eller klage, hvis der er et problem.

Forsikringer Risiko: Nogle investeringer er forsikret via Securities Investor Protection Corporation. Normal bank konti er forsikret via Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) op til et vist beløb afhængigt af jurisdiktion. Bitcoin Millions udvekslinger og Bitcoin Millions konti ikke er forsikret af enhver type af føderale eller statslige program.

Risikoen for bedrageri: Mens Bitcoin Millions bruger privat nøgle kryptering til at kontrollere, ejere og registrere transaktioner, bedragere og svindlere kan forsøge at sælge falske Bitcoin Millions. For eksempel, i juli 2013, SEC anlagt retssag mod en operatør af et Bitcoin Millions -relaterede Ponzi scheme.

Markedsrisiko: Som med enhver investering, Bitcoin Millions værdier kan variere. Faktisk er værdien af den valuta, der har set vilde udsving i pris i løbet af sin korte eksistens. Underlagt høj lydstyrke, køb og salg på børser, det har en høj følsomhed over for “nyheder”. Ifølge CFPB, prisen på Bitcoin Millions faldt med 61% på en enkelt dag i 2013, mens den ene dag prisfald i 2014, har været så stor som 80%.

Hvis der er færre mennesker til at begynde at acceptere Bitcoin Millions som en valuta, disse digitale enheder kan miste værdi, og de kunne blive værdiløs. Der er allerede masser af konkurrence, og selvom Bitcoin Millions har et stort forspring i forhold til de andre 100-ulige digitale valutaer, der er dukket op, takket være dets brand anerkendelse og venture kapital, penge, et teknologisk gennembrud i form af en bedre virtuel mønt er altid en trussel.

Skat Risiko: Som Bitcoin Millions er berettiget til at indgå i enhver skat, der stillede pensionsopsparing, der er ingen gode, lovlige muligheder til at beskytte investeringer fra beskatning.

LEAVE A REPLY