Goji Berry – anmeldelser, udtalelser, prisen, hvor kan man købe

Goji Berry er blevet den nyeste sladder i vægt tab verden i dag. Den Goji Berry, også kendt som ulven berry plante, spor sin oprindelse i Kina. Så tidligt som 6000 år siden, frugt lægemidler værdi har været kendt. De har været i dyrkning og brugt for mange sundhedsmæssige fordele, såsom øget immunitet, forbedre den seksuelle præstationer, forebyggelse af macula degeneration, og at fremme lang levetid, blandt andre.

I dag, Goji Berry er blevet berømt for sin vægt tab ejendom. I denne moderne verden, hvor alt sker hurtigt tempo, at folk ikke længere har tid til at forberede sunde og velafbalancerede måltider, og som sådan, har folk bliver afhængige af forarbejdede og højt kalorieindhold fødevarer. Således, det dilemma, at for at blive overvægtige og fede, der kommer ind i billedet.

Det faktum, at overvægt har været knyttet til mange livsstilssygdomme som hjerte-karsygdomme, diabetes, og mange andre, folk har nu gjort en bevidst indsats for at kontrollere deres vægt og holde sig sund. Ønsket om at tabe de ekstra pounds uden at bryde deres budget og tidsplan har været en protester for mange. For nogle er det blevet en rutschebane ride.

Blandt de seneste opdagelser i dag er det vægttab effekt af Goji-bær. Deres ernærings-og sundhedsmæssige fordele for vægttab er blevet tilskrevet sin unikke sammensætning.

Goji Berry -Sådan fungerer det

Goji Berry betragtes som en “superfood”, som betyder, at de giver bedre sundhed værdi, med mindre mængde kalorier i dem. De indeholder antioxidanter, proteiner, sunde fedtstoffer og vitaminer. Den Goji Berry ekstrakt er rig på polysaccharider, som hjælpe med at fastgøre omdannelsen af mad til energi. At have mere energi i kroppen vil gøre dig i stand til at gøre mere og forbrænder flere kalorier på daglig basis.

Sædvanlige forbrug af Goji-bær, uanset om det er i form af juice, spist rå eller tørret, eller som en form for supplement, har vist sig at have disse slankende effekt på mennesker, der ønsker at skære ned på deres vægt:

Nedsat appetit – den høje fiber indhold af goji-bær kan du faldt fulde længere tid end normalt

Hjælpe med at fjerne giftstoffer – på grund af deres udrensning og vanddrivende egenskaber af Goji, de giver din krop til at slippe af med toksiner og andet affald i din krop

Reducerede niveauer af fedt og dårligt kolesterol i blodet – takket være rig på antioxidanter fra frugt

Afbalancerer glucose niveauer – hjælper dig til at stoppe din trang til søde sager. De indeholder også krom, som hjælper med at kontrollere blodsukkeret. Chrom bevarer også læner sig muscle især under vægttab.

Effektivt brænder mad til energi – indeholder Vitamin B1 (Thiamin), som er afgørende for at omdanne kulhydrater til energi, og for en sund funktion af skjoldbruskkirtlen. En træg skjoldbruskkirtlen fremmer vægtstigning.

Hjælper med at lindre stress – hjælper dig med at undgå stress spise, som spiller en væsentlig del på i vægt. Denne evne Goji Berry forhindrer folk i at overspisning og hengive sig i høj sukker-eller stivelsesholdige fødevarer.

En anden vigtig kvalitet af Goji Berry er deres lave Glykæmiske Indeks. Fødevarer med lavt GI er mere tilbøjelige til at tilfredsstille din sult snarere end at øge din appetit. Det Glykæmiske Indeks-skalaen bestemmer, hvor hurtigt en fødevare er omdannet til glukose eller blodsukker. Find ud af, hvordan Goji bær sammenligne sig selv med andre frugter:

Goji Berry – 29

Apple – 38

Orange – 42


Banan – 25


Cantaloupe – 65


Rosiner – 64


Vandmelon – 72

Men selvfølgelig, Goji Berry er ikke et mirakel drik, der vil hjælpe dig med at tabe natten. Med regelmæssig indtagelse, bør det være kombineret med regelmæssig motion og en balanceret kost.

En undersøgelse af 4.000 personer i den Nationale Vægttab Registreringsdatabasen fandt, at de havde mistet et gennemsnit på 66 pund og holdt det ud for mere end 5 år. Ni ud af ti succesfulde tabere brugt mellem en time og 90 minutter dagligt laver moderat til intens motion. Goji bær medvirke til at give energi til en tilstrækkelig daglig fysisk aktivitet for at tabe sig og holde det ud.

Goji bær kan nydes på mange forskellige måder, såsom:

Spise dem rå

Om disse bær er frisk plukket eller tørrede, tygge dem som rosiner er en sjov måde til at forbruge dem. De er ikke alt for sød i naturen, hvilket gør dem perfekte til snacks.

Goji Bær som en te

I oldtiden i Kina, goji-bær blev ofte brugt i te og lavet en smagfuld tilsætning til supper og gryderetter. Du kan bare sætte en håndfuld af goji-bær i en kop, der tidligere er varmt eller endda koldt vand og lad det sidde i ca 10 til 15 minutter

Blandes i Smoothies

Tilføjelse af disse goji bær til dine smoothies er en enkel måde at nyde Goji Berry’s ydelser. Her er opskriften. Nyd omkring 1 spiseskefuld af goji-bær til 10 minutter for at lade dem hydrat. Du kan også bruge dem som en sirup. Efter, der, kan du tilføje dem direkte til din smoothie. Fordi goji bær er naturligt rige på protein, og de er ideelle for atleter, eller for dem, der workout ofte.

Goji Berry Trail Mix

Bortset fra snacking på dem, kan du også nyde den lækre smag af goji-bær, ved at tilføje dem til trail mix. Hak dem i mindre stykker, og derefter blande dem med nødder, frø, eller tørrede frugter. Det er ikke bare velsmagende, det er sundt også.

Andre sundhedsmæssige fordele af Goji-bær er som følger:

Mere ungdommelig hud

En sex-drev løft

Bevares sundt blodtryk

Et sundt nervesystem

Forbedret synet og hørelsen

Lavere kolesterol

Sund leverfunktion

Beskyttelse mod mange former for kræft

Beskyttelse mod hjertesygdomme

Stærke knogler og sener

Øget fertilitet

Goji Berry – udtalelser/diskussion (anmeldelser)

Jeg var 218 pounds i januar 2013 nu Kan jeg på 188. Jeg var meget ude af form jeg har prøvet mange kost piller og kost planer, og sagde nok, indtil jeg så denne annonce i et forum for Goji Ramissio, vidste jeg, at jeg er nødt til at prøve mindst én mere, før turen går til læge for at få hjælp, så jeg det. Min erfaring med Goji Berry hjulpet med min trang, og hjalp mig til at stoppe min over at spise, og hjulpet mig med at træffe bedre valg af fødevarer, da jeg ikke var trang til fastfood. Jeg har lave en ændring i min tankegang og spise mere frugt, grøntsager og magert kød. Goji Berry hjælpe mig med at tabe nok vægt købte jeg en cykel og nu gik jeg fra forpustet bare ude at gå med min yngste søn til ridning en cykel til 24 km. Det var hårdt, men jeg gjorde det, og uden at Goji Berry jeg kunne ikke være, når jeg er i dag… der er ingen koffein op-eller nedture, men det virker, og du vil også se pounds kommer fra. Selv hvis jeg gik glip af en dosis ingen big deal, kun få tilbage på den næste dag. Vægttabet er en kamp, og det vil det altid være, men jeg ved, at jeg kan nå mit mål på 150 med hjælp fra den fantastiske tillæg kaldet Goji Berry.

-James-

I slutningen af juni bestilte jeg en måned værd af Goji Berry kosttilskud. Jeg fortalte mig selv, hvis jeg kommer til at bruge en betydelig mængde en måned på dette, jeg har tænkt mig at følge en sund kost og regelmæssig motion og komme tilbage til mindst en størrelse 10-12; jeg kommer til at lykkes. Den første måned har jeg tabt 18 kg og når jeg indså, Goji Berry virkede på mig, jeg blev med det i de næste fem måneder. Jeg har mistet omkring 55 kilo i seks måneder, og jeg føler mig så meget bedre!

-Alicia-

Goji Berry – bivirkninger

Den store ting om Goji Berry er, at bortset fra at være en effektiv og potent vægt tab støtte, det har ikke været forbundet med væsentlige bivirkninger og generelt betragtes som sikkert for de fleste mennesker. Selv om nogle mennesker rapport mild fordøjelses problemer når de først begynder at spise dem. Dette kan være en almindelig bivirkning. Hvis du har nogen kronisk mave eller mave-tarm-problemer, så spørg din læge, før du bruger goji bær som et middel. Mange Goji Berry produkter, der er solgt som tørrede bær, men husk på, at tørret frugt har en tendens til at indeholde en hel del mere sukker, og de er per definition ikke er friske. En anden ting at holde i tankerne er, at alle af dem er formentlig vokset og plukket i Kina, og kan indeholde pesticider. Flertallet dog sælges som juice og kosttilskud. Så længe korrekt dosering eller dosering følges, Goji Berry vil være din bedste ven, når det kommer til din vægt tab rejse.

Den anbefalede mængde af goji-bær, til at opnå den ønskede energi og sundheds-boost, som er omkring 2 til 3 gram per dag. Dette svarer til omkring 20 til 40 bær dagligt.

For bedste praksis, især, hvis du er gravid, ammende, eller at tage regelmæssig medicin, vil det være klogt at konsultere din læge, før du tager kosttilskud for at undgå en farlig hændelse sker.

Goji Berry – pris

I betragtning af sin høje næringsværdi og potente effekt, kan du finde Goji Berry lidt på den dyre side. Men så når det kommer til dit helbred, din pris bør aldrig blive et problem. Prisen for Goji Berry kosttilskud, kapsler, juice, og trail mix også variere, afhængigt af mærke.

Goji Berry – hvor kan man købe (apotek, supermarked, online?)

Hvis du er nået til denne side, vil din nysgerrighed med produktet, kan være der allerede er på sit højeste. Så hvor kan man købe Goji bær? Goji Berry produkter, der er solgt i dit sted førende butikker og supermarked. Det er også til rådighed via online forhandlere som Amazon, Plafar, Ah, Dm Osv., men priserne vil helt sikkert variere. Men for at sikre, at du køber den ægte Goji Berry produkt, ville det være bedst at købe det direkte fra producenten, som du nemt kan gøre med et klik med musen online via deres officielle hjemmeside.

Oversigt

Hvis du er blandt de utallige mennesker, der kæmper for at tabe sig, Goji-bær kan bare være, hvad du er på udkig efter. Goji Berry mål to af de øverste hindringer i vægttab dilemma, der er appetit undertrykkelse samt trang til stivelsesholdige og sukker fødevarer.

Der er hundredvis eller endda tusindvis af vægt tab kosttilskud derude, med banebrydende produkter rødmen i markedet nu og da. Det gode ved Goji Berry er, at det er et vægttab støtte, der kommer fra en frugt, der har bevist sine sundhedsmæssige fordele for tusinder af år siden, før andre kosttilskud trådte i eksistens.

Den eneste ulempe, at Goji Berry kan have, er den høje pris. Man bør også vælge omhyggeligt at mærke Goji Berry de køber. Nogle kan have mindre kvalitet og koncentration af frugt.

Alt i alt, Goji Berry er en fremragende vægttab støtte, der er bakket op af resultater og med ingen rapporterede bivirkninger. Det er noget, der er let at indarbejde en rutine, især hvis du er den slags person, der altid er på farten. Og ikke at glemme, ligegyldigt hvilken type af supplement, som du tager, det er altid bedst at parre det med en sund, afbalanceret måltid mad og regelmæssig motion. Goji bær kan bare være, hvad du har brug for at tabe sig effektivt.

LEAVE A REPLY