Hondrocream – udtalelser, pris, hvor kan det købes

Recession-Bevis Din Sundhed og Anti-Age Dine Led!

Da jeg var i Litauen coaching USA Politifolk i verden Sambo mesterskaber, jeg trænede med holdet fra Tadsjikistan, hvor Hondrocream jeg lærte, hvorfor deres brydere var i så fantastisk form, selv i hold alder. Deres kultur disciplin kaldet zurkhane lært mig en tusind år gammel øvelse tilgang, der hedder club svingende, når de selv blev en Olympisk sport Spil.

I 1993, hvor jeg desværre må gerne medbringes min arm for at blive brudt ved World University Spil (også kendt som Universiade – Ol for University athletic hold), når de står over Hondrocream min russiske kontra-point for guld medalje.

Hondrocream – Danmark, komposition, kommentarer, fup

Havde jeg tappet ud, det ville have kostet OS mere team-point; snarere end at miste ved teknisk overlegenhed (min modstander vandt på point.) Jeg formåede at Danmark afslutte Hondrocream kampen uden at skade diskvalifikation (hvis din modstander bryder din led i Sombo, du mister, men jeg skjulte det fra dommeren).

At sølvmedalje var den vigtigste sejr i min karriere, fordi det lærte mig værdien af “bindevæv styrke.” Min fortielse af den skade, der førte til avaskulær nekrose i min os scaphoideum: en tilstand, der Danmark låst min hånd i vice-lignende smerter i Hondrocream stand til at holde noget. Når din sport indebærer at være i stand til at gribe en mand komposition og smide ham til jorden, den manglende evne til at holde noget er karriere slutter.

Hvad opdagede jeg som et barn – at overvinde min fysiske og læring “fejl” lov mig ikke at forlade martial kunst… det bliver et fag af selvstændig udvikling. I virkeligheden, 12 år senere, jeg kom ud af pensionering komposition og vandt US Open Internationale San Shou Mesterskaber Hondrocream i en alder af 36, med kun 6 uger til at forberede sig til en kamp sport, jeg havde aldrig deltog i.

Hvordan gjorde jeg det? Godt, hvis du kommentarer ved noget om de fysiske og indlæringsvanskeligheder, jeg står over for som barn, alle konventionelle Hondrocream metoder er mislykkedes.

Aerobic, bodybuilding, styrkeløft, på tværs af uddannelse, det Olympiske løfte hver blev oprettet inden for de seneste 100 år. Ingen kommentarer af disse konventionelle metoder, der er Hondrocream relevante for bekæmpelse af sport – der er efter min mening, er den ultimative test af fysisk kondition. Som USA landstræner, jeg har søgt at skabe en conditioning program, der var specifikt designet til at øge sikkerhed, præstation, sundhed fup og karriere levetiden af mig Hondrocream selv og mine atleter.

Med min akademiske baggrund i filosofi og fysisk uddannelse, jeg tilført moderne sport science i denne montage af spredte folkelige bevægelser med henblik på at skabe en fup systematisk Hondrocream tilgang til en “sundhed-for det første” metode til at øge bindevæv styrke.

Hondrocream – udtalelser, forum, anmeldelse, bivirkninger

Dette er, hvor den tractional styrker (vægt svingende) blev mere vigtig for mig end tryk-styrke (vægtløftning.To dimensionelle løfte begrænser din bevægelighed, men klubben Hondrocream udtalelser svinge udviklet sig fra tusinder af år med tre dimensionelle bevægelse.

Jeg var udsat for kettlebells i mine seks år som den 1. Vesterlænding til intern bag “jerntæppet” i det tidligere USSR, studere Hondrocream udtalelser med deres særlige operationer (Spetsnaz) undervisere, og de nationale Olympiske trænere af deres national boxing, kickboxing, hegn, judo og sambo hold. Kettlebells var en middelvej mellem forumkonventionelle og multi-dimensionelle, multi-planar uddannelse.

Det kettlebell noget fortrænger dens tyngdepunkt, og tjene til at skelne mellem “Master Coach” i kettlebell løft af verdensmester og nu OS landstræner, Valery Fedorenko, tilladt Hondrocream mig til virkelig at forum forstå karakteren af værktøjet, og hvordan det bedst kan bruges til bindevæv sundhed.

En fordrevne center of mass skaber en gearing udfordring, som igen skaber positive neurologiske anmeldelse kraft produktion uden skade for bindevæv, der er forårsaget ved konventionel vægtløftning. Med tryk-styrker (klemme ned på de fælles), jo større den faktiske Hondrocream vægt, jo mere skade, du opretter til at bløde, bindevæv. Afdække denne hemmelighed – jeg fandt mest vægt løftere leve med ulidelig smerte og skade.

Men en fordrevne centrum af massen i vægt-swinging (såsom Indiske klubber og Russian kettlebells) brug for meget anmeldelse mindre faktiske vægt, der skal svinges Hondrocream endnu at producere overlegen kraft gennem tractional svingende.

Tractional svinge giver plads inden leddene (stigende synovial og jorden stof flow), afrunder benede profiler af fælles Hondrocream salte og kalkaflejringer (forebyggelse af slidgigt) samt bivirkninger stimulerer osteoklastisk/osteoblastic effekt af øget knoglevækst (offsettting osteoporose).

Som et resultat, jeg kom til at lære gennem mange års forsøg, at vægt-svingende, så en af mine “lavvandede ende af gen-poolen” større højder af styrke condition, men Hondrocream uden at det er bivirkninger problematisk skader, der er forbundet med konventionelle vægt-træning.

Hondrocream – hvordan man bruger, ingredienser, kontraindikationer, effekt

Men kettlebell er en konventionel håndtag, der hviler på knoglestrukturen (trækker mod de hvordan man bruger fingre som en kettlebell, håndvægte eller vægtstang), i modsætning til den Indiske Hondrocream klubber som “distrahere” gennem greb (trækker gennem de greb som et tov således kræver bindevæv styrke udvikling).

Større vægt på leddene betyder mere blødt væv skader, på grund af ophobning af traumer. De skader der hvordan man bruger er så udbredt i kettlebell, håndvægte og Hondrocream vægtstænger løft er forhindret ved design af klubben – med vægt at trække gennem greb i stedet for imod den.)

I modsætning til vægtløftning, hvor du skal øge vægten af de gennemfører med henblik på at ingredienser øge den kraft, produktion, klubben er svinges. Svingende vægt øger drejningsmoment, hvilket Hondrocream til gengæld øger kraft at udvikle en større bindevæv styrke. Konventionelle vægtløftning er begrænset til lineær kontraindikationer forøgelse af kraft, med øget vægt tilføjet.

Vægt svingende stiger eksponentielt: svinge dobbelt så hurtigt producerer fire gange drejningsmoment. Overlegen kraft ingredienser produktionen har betydet, superior Hondrocream bindevæv styrke for mig i en brøkdel af den tid og uden litani af skader i forbindelse med vægtløftning.

Vigtigst af alt, vægtløftning kan kun flyttes i to planer. Denne begrænsede rækkevidde af bevægelse forsøg på at isolere bestemte muskler. Isolation, men er en myte, for længe siden debunked. Kroppen kontraindikationer er sammensat af en sammenhængende Hondrocream myofasciale web: en dobbelt-bag-systemet. “Den indre pose” indeholder knogle og brusk, og hvor det selvklæbende wraps effekt knoglen det hedder periosteum, og over leddene, det hedder ledkapsel.

Den “ydre pose” indeholder en elektrisk jelly vi refererer til som muskel-og dækker det, vi Hondrocream kalder det fascia. Hvor den ydre taske er dingler ned til den inderste pose, som vi kalder dem, vedhæftede filer eller indsættelse point. Vores knogler og led flyder i et hav af kontinuerlig spænding, og vores knogler fungere som trykstyrke struts skubbe udad, mens effekt denne dobbelt-sække web trækker Hondrocream indad i en unik balance, som en af mine mentorer Dr. Steven Levin opkaldt biotensegrity” (den biologiske integritet af spænding.”)

Hondrocream – pris,
online, hvor kan det købes, apotek

Vægt-swinging er tri-planar: at bevæge sig gennem den sagittale, koronal og frontal fly – styrke myofasciale kæder på tværs af deres fulde vifte af bevægelse. Dette pris øger blødt væv elasticitet snarere end traumatiserende det, som de to Hondrocream dimensionelle bevægelser af vægtløftning. Bløde væv elasticitet mindskes, efterhånden som vi ældes, og er online primært ansvarlige for de fleste skader for atleter og aldring. Dette er grunden til, at disse tilsyneladende forskellige grupper (unge atleter og den aldrende samfund) er min største publikum.

3D-bevægelse, der bader dine led med ernæring, smører dem til film, fjerner sammenvoksninger, forebygger Hondrocream gigt, og holder pris knogletæthed stærk. Vægtløftning udstyr ikke kan gøre dette.

Du kan se de åbenlyse udvikling af arme, skuldre, øverste del af ryggen og brystet af vægt-swinging Hondrocream entusiaster. Dog, de mest misforståede forskel mellem vægt-swinging online og vægtløftning, er at tilslutte den overlegne styrke produktionen af drejningsmoment til kernen aktivering.

Det bliver en apotek forlængelse af kroppen, hvilket er grunden til, at du ser sådan utrolig kraftfuld abs, obliques og stærke Hondrocream lavere ryggen hvor kan det købes af vægt-swingers. Endvidere, alle øvelser er fuld kropslig intensiv: at skabe utrolig kraftfuld glutes, skinke, quads og kalve fra benet kørsel.

Vægt-swinging har været fra alderen 4 til 87. Mange klasser er fuld af “baby boomers”, der er på udkig for at blive smertefri, adræt og elegant, samt stærk, stærk og fit. Vægt-swinging, uanset om medicin bolde, clubbells (den moderne version af gamle hvor kan det købes Indiske klubber), kettlebells, i hjemmet kan være til Hondrocream gavn for alle, især i økonomiske tider, hvor tilbringe tusindvis af dollars om året på et motionscenter medlemskab, kan apotek være uden for budgettet.

LEAVE A REPLY