Melatolin Plus – udtalelser, pris, hvor kan det købes

Melatolin Plus – udtalelser, pris, hvor kan det købes
5 (100%) 1 vote

Betydningen Af Sund Søvn

En sund søvn er lige så Melatolin Plus vigtig som kost, motion og stresshåndtering for sundhed. Mange Amerikanske undlader at gøre en indsats for at få en sund søvn i troen på, at søvn er undværlige. Forskning er begyndt at vise os, at dette ikke er sandt. Vi er ved at miste søvn på vores egen risiko.

“Der er masser af tvingende beviser til støtte for argumentet om, at søvn er den vigtigste prædiktor for, hvor længe vil du leve, måske mere vigtigt, end om du ryger, motion, eller har for højt blodtryk eller kolesterol niveauer.” Tro det eller ej, at få sund søvn…

• Kan øge din evne til at tænke klart og funktion på din højeste niveau
• Kan øge althletic ydelse med 30%
• Forbedrer din hud og udseende
• Hjælper dig med at tabe vægt
• Forbedrer din hukommelse og evne til at lære
• Nedsætter din risiko for diabetes
• Hjælper med at beskytte dit hjerte og mindske din risiko for hjertesygdomme
• Forbedrer din evne til at bekæmpe infektioner
• Mindsker din risiko for ulykker

Fordelene ved at falde i Søvn: “Vi er ikke sundt, medmindre vores søvn er sundt.” skriver sove forsknings-pioner, William Dement, MD.

Melatolin Plus – Danmark, komposition, kommentarer, fup

Intuitivt, vi har altid vidst, Melatolin Plus at søvn er vigtig. “Der er ikke noget bedre end en god nats søvn” er et fælles udtryk for denne forståelse. Men for Danmark nogle grund til at vi ikke lytter til vores egen visdom. Som komposition børn har de fleste af os havde bedtimes, der blev loven af husstanden. Vores Melatolin Plus forældre sørgede for, at vi fik nok søvn. De vidste, hvad der var godt for os. Da vi blev ældre, de fleste af os synes at have glemt eller ignoreret værdien af søvn. Vi lever i en kultur, der værdsætter arbejdsomhed, arbejde og produktivitet, og at rynker brynene på sløvhed.

Inden for bare det sidste år (2008) har der været en stigning af mediernes opmærksomhed på sund søvn og søvnløshed. Dette er Danmark i høj Melatolin Plus grad et resultat af mere forskning, der kommer ud på den syge virkninger af søvnløshed i tidligere upåagtede forhold som hjerte-karsygdomme, diabetes, kræft, fedme og vægtstigning. Forskere tyder nu på, at søvnløshed er en stor risikofaktor for disse sygdomme.

Hvorfor er vi ved Melatolin Plus at miste så meget sund søvn? En væsentlig årsag til tabte søvn er stress og overanstrengelse.

I stressende tidspunkter Melatolin Plus i vores liv en fælles reaktion er at rev os selv op til at opfylde de krav, komposition der stilles på os. Understreger, kan komme og gå i vores liv. Men nu er hele vores samfund ser ud til at være stresset. Næsten ingen vil påstå, at vi nu oplever stress af historiske Melatolin Plus dimensioner(circa 2008). Et af de første ofre for stress er sund søvn. Vi Amerikanere kommentarer kæmper med søvnløshed mere end nogensinde. I 2005 blev en meningsmåling, som National Sleep Foundation rapporterede, at mindre end halvdelen af alle Amerikanere føler, at de får sund søvn enten hver nat eller hver anden nat.

Mens den væsentligste årsag til Melatolin Plus alle vores søvnløshed er fup stress, vores moderne miljø, der også fraråder søvn. Kunstigt lys og Melatolin Plus menneskeskabte teknologier giver os mange gode grunde til at holde sig vågen om kommentarer natten. Husk, at for de fleste af menneskets historie, den mørke nat sætte en reel dæmper Melatolin Plus på opholder sig vågen til ud på de små timer. Vores bedsteforældre sov 1 1/2 time mere, end vi gør hver aften, ifølge Dr. Christopher Gillin, en psykiater og professor ved University of San Diego(6). Han fortæller, at én ud af tre Amerikanere klage over et anfald af søvnløshed inden for det sidste år, og én ud af seks overveje deres søvnløshed alvorlig.

Thomas Edison sig, opfinder af den elektriske pære, Melatolin Plus mente, at for meget søvn var en dårlig ting. “Den person, der sover fup otte eller ti timer en aften er aldrig helt i søvn og aldrig helt Melatolin Plus vågen-han har kun forskellige grader af døse gennem de 24 timer”, sagde Edison. Han følte, at folk fik dobbelt så meget søvn, som er nødvendig. Overskydende søvn, fik dem til at være “usund og ineffektiv”.

Melatolin Plus – udtalelser, forum, anmeldelse, bivirkninger

Mens Edison er kendt for at have ofte Melatolin Plus sov kun fire bivirkninger udtalelser timer om natten, det er også rapporteret, at han tog også hyppigt i dagtimerne lur. Hans samlede sove tid synes at have været tæt på 8 timer hver 24 timer. I betragtning af Edison ‘ s personlige filosofi det følger heraf, at han opfandt den elektriske pære. Ingen enkelt opfindelse, så har forstyrret den menneskelige søvn cyklus som elektrisk lys.

Rytme, sund Melatolin Plus søvn og vores biologiske ur. Vores biologiske ur, der holder dig tid til vores krops naturlige rytme for søvn Melatolin Plus udtalelser og opvågnen. Det anmeldelse fastsætter tidspunktet for en sund søvn. Vores krop er uret kan blive forstyrret af kunstigt lys. Vores krop følger dag-nat cyklus ved at registrere lys gennem øjnene. Denne daglige rytme, kaldet den cirkadiske rytme.

Hver 24 timer, som er vores jorden roterer om sin akse, vi Melatolin Plus oplever denne rytme. Det er 24 timer at gentage cyklus, at forum vores bivirkninger liv er formet efter. Den mørke Melatolin Plus nat stimulerer hjernen til at frigive melatonin, kroppens hormon. Melatonin hjælper med til at fremkalde søvn. Kunstig belysning sænker melatonin sekretion og kan forstyrre vores evne til at få til at sove.

Ulempen ved Melatolin Plus vores 24/7 Samfundet. Når vores forfædre “brændte midt nat olie” lysets intensitet var ikke nok til at forstyrre forum kroppens døgnrytme. Lys-intensiteten Melatolin Plus måles i luxes. En lux er den mængde lys, lyset fra et stearinlys. Forskere har vist, at blot 180 lux kan nulstille anmeldelse eller afbryde vores biologiske ur. En 100 watt pære på 10 meter afstand, udsender 190 lux, hvilket er nok til at nulstille dit biologiske ur.

Melatolin Plus – hvordan man bruger, ingredienser, kontraindikationer, effekt

Med mørket hvordan man Melatolin Plus bruger vores øjne register mindre lys. Dette signalerer vores hjernen til at frigive melatonin, kroppens hormon. Melatonin niveauer stige højere om natten og falde i dagtimerne, alle svar på lys, der kommer ind i vores øjne. Dette er, hvordan menneskene oplevede den dag-nat-cyklus for 1000-vis af år.

Et grelt lys ved midnat, fortæller din krop, at Melatolin Plus solen skinner, og som et resultat, din hjerne sænker melatonin niveauer. Denne afbrydelse effekt af hvordan man bruger melatonin kan påvirke vores søvn sundhed. Melatonin har vist sig at have mange Melatolin Plus sundhedsmæssige fordele af sin egen. At sænke niveauet i ingredienser kroppen, kan også påvirke vores sundhed adskilt fra søvn problem. I vores moderne samfund, vi er udsat for en masse stress og 24/7 aktivitet. Kombinationen af de to er alvorligt påvirker vores søvn. For de fleste af os, vores søvn er ikke længere sund.

Hvad er sund søvn?

Sund søvn betyder, at du får Melatolin Plus søvn ingredienser nok, og at du oplever alle stadier af søvn i de rette mængder. Hvor meget søvn er nok? Den konsensus, der er blandt søvn forskere er, at voksne har brug for omkring otte timer om natten.

Søvn forsker, Dr. William Dement Melatolin Plus udtrykker det på denne måde- “Generelt er folk nødt til at sove en time for hver to timer vågen, hvilket betyder, kontraindikationer at de fleste har brug for omkring otte timers søvn om natten. Selvfølgelig Melatolin Plus nogle mennesker har brug for mere, og nogle har brug for mindre, og et par mennesker, effekt der synes at have behov for en hel del mere eller mindre.” Før du begynder at begrunde din kroniske bortfald af søvn, overveje dette kraftfuld erklæring af Dr. Dement: “Selv om søvnbehov varierer, folk, der sover cirka otte timer, i gennemsnit, har en tendens til at leve længere”.

Andre end det antal kontraindikationer Melatolin Plus timer, du får, hvordan kan du fortælle, hvis du får nok søvn? Den bedste måde er at se, hvor hurtigt, du kan falde i søvn i løbet af dagen, hvis du får en chance. Dette er, hvordan forskerne måle søvnmangel. Multipel Søvn Latens Test bruges af forskerne til at vurdere omfanget af en persons søvn.

Melatolin Plus – pris, online, hvor kan det købes, apotek

Forsøgspersoner får et sted at ligge komfortabelt i et stille, mørkt værelse Melatolin Plus i midten af dagen. De frivilliges hjerne bølger Melatolin Plus er de overvåges pris for at se, hvis og når de går til at sove. Testen varer kun 20 minutter. Forsøgspersoner får et sted at ligge komfortabelt i et stille, mørkt værelse i midten af dagen. De frivilliges hjerne bølger er de overvåges for at se, hvis og når de går til at sove. Testen varer kun 20 minutter.

Hvis en genstand falder i søvn på under 5 minutter, dette er Melatolin Plus en alvorlig søvn mangel. Disse er omfattet af “den fysiske og pris psykiske reaktioner er ofte meget nedsat”(1). Falder Melatolin Plus i søvn i mellem 5 og 10 minutter apotek anses for at være “borderline” berøvet søvn. At falde i søvn mellem 10 og 15 minutter viser en acceptabel mængden af søvn, har brug for. Falder i søvn i 15 til 20 minutter eller slet ikke tyder på, at emnet har en fremragende niveau af årvågenhed.

En anden måde at se, hvordan berøvet søvn, du er ved Melatolin Plus at se på online, hvor søvnig du er. Den Melatolin Plus sleepier du er mere du har brug for søvn, ikke? Denne evaluering, kaldet Epworth sleepiness scale er præcise, uanset om du er en person, der har behov for mere eller mindre end otte timer. Hvis du er søvnig, du bare ikke får nok søvn.

Den normale søvn cyklus. Den apotek anden del af at få en sund søvn er at have en normal søvn cyklus. Dette betyder, Melatolin Plus at du går online gennem alle de cykler i søvn og opleve dem alle for en tilstrækkelig mængde af tid. Der er fire stadier af søvn og REM. Trin 1 til 4 er en progression fra at falde i søvn (stadie 1), Melatolin Plus i let søvn (fase 2) og derefter hvor kan det købes dyb søvn (stadie 3 og 4). Under den dybe søvn, kroppen er i en dybt afslappet tilstand. Muskelspændinger er afslappet, blodtryk sænker, puls og vejrtrækning er aftaget. Under den dybe søvn, kroppen udskiller pulser af humant væksthormon.

Humant Melatolin Plus væksthormon er til tider kaldet hormonelt springvand af unge på grund af dens foryngende egenskaber. Hver nat din krop reparerer Melatolin Plus og genskaber sig selv under ledelse af humant væksthormon. Efter at gå i hvor kan det købes dyb søvn bringes ind i REM-søvn. Under REM-søvn der er Rapid Eye Movement. REM er, når vi drømmer. Forskere har fundet, at REM-søvn synes at hjælpe os med at huske, hvad vi har lært dagen før.

LEAVE A REPLY